Цветна Фейсбук игра за Цветница!

Спечелете прекрасен мед "Букет" за имения си ден!

Март е прекрасен! Но април ще бъде още по-цветен  и слънчев! Мед се събира основно от цъфтящите растения, затова „Холи ленд“ празнува на красивия празник Цветница! Знаем, че Цветница е...

Feb 5, 2015

Липов мед за здрава пролет!

Зимата е на път да свърши, но именно месеците между различните сезони са най-опасни за здравето ни и ни и предизвикват иммуната ни система с вируси и простудни заболявания. Не искате да пиете излишни лекарства и скъпи хранителни добавки? За да засилите имунитета си можете да опитате нещо по-достъпно, 100% натурално и доказано ефикасно – пчелния мед.

Здрави с липов мед Холи Ленд!

Пролетни препоръки от Мед "Хаджийски и фамилия"

Най-добро средство против кашлица например е прополисът. Той съдържа богата смес от витамини и минерали и дори само една чаена лъжичка мед преди лягане е достатъчна, за да се успокои кашлянето. В меда можете да поставите и смлян чесън.

Ако усетите, че кашлицата е упорита, пийте повече чай от липа, който можете да подсилите допълнително с липов мед. Липовият мед се препоръчва вечер, смесен с топъл чай или мляко или със сок от лимон.

Липовият мед е добро средство за укрепване на сърцето. Използва се и при възпаления на стомашно-чревния тракт, при бъбречни и жлъчни заболявания; подобрява зрението, възстановява жизнените сили, намира приложение в лечението на мастити, цистити, екземи.

Липовия мед се използва още и за лечение на остри катари на горните дихателни пътища (ларингити, трахеобронхити), помага и за спокойния сън и има противовъзпалитено и отхрачващо действие.

Препоръчваме ви да опитате липов мед „Holy Land“ – Хаджийски и фамилия ако страдате от простуда, ангина или бронхит.

Не пренебрегвайте и повишаваща имунитета функция на меда, за да запазите здравето си и да бъдете активни и жизнени през идващата пролет!

Holy Land-Мед Хаджийски