Цветна Фейсбук игра за Цветница!

Спечелете прекрасен мед "Букет" за имения си ден!

Март е прекрасен! Но април ще бъде още по-цветен  и слънчев! Мед се събира основно от цъфтящите растения, затова „Холи ленд“ празнува на красивия празник Цветница! Знаем, че Цветница е...

Дейност

Уважаеми клиенти и партньори,

ХОЛИ ЛЕНД ООД е семейна компания, основана през 2006г.

Седалището на фирмата се намира  на 38 км северозападно от гр. Враца.

Предприятието разполага със собствен пчелин и цех за преработка на мед и пчелни продукти.

Фирмата развива подвижно пчеларство, което допълнително гарантира конвейeрна паша за пчелните семейства и високото качество на добивания мед. През зимните месеци кошерите пребивават стационарно по поречието на р.Огоста. През пролетта и есента пчелинът се мести на платформа, в зависимост от цъфтящата медоносна растителност.

Широката опрашителна дейност на пчелина допринася както за увеличаване добива след опрашване на земеделските култури, така и за по-висококачествения добив на мед. В тази насока нашата компания е в тясно сътрудничество с фирма АГРО-КП, която е лидер в производството на селскостопански култури.

Мисията на нашата фирма е да ви предложим селекция от най-висококачествени видове мед, добивани на територията на страната. Богатото разнообразие от флора и климатът допринасят за добива на  специфични монофлорни видове мед, добивани единствено на територията на България.

Високото качество на нашите продукти се гарантира  от  опита на нашия висококвалифициран екип  в добива и преработката на пчелни продукти. Всички продукти, които произвеждаме, са 100% натурални, обработени по класически технологии, с най-доброто оборудване, спазвайки стандартите, запазвайки по този начин вкусовите им качества и лечебни свойства.

Защитавайки мисията и принципите на нашата компания, крайната цел на екипа на ХОЛИ ЛЕНД  е да изгради  дългосрочно и стабилно партньорство с нашите клиенти и партньори на базата на взаимно уважение и доверие.

 

                             С уважение: 

                                                  Весела Хаджийска

                                                  Управител