Цветна Фейсбук игра за Цветница!

Спечелете прекрасен мед "Букет" за имения си ден!

Март е прекрасен! Но април ще бъде още по-цветен  и слънчев! Мед се събира основно от цъфтящите растения, затова „Холи ленд“ празнува на красивия празник Цветница! Знаем, че Цветница е...

Манов мед

манов мед, мед от роса

Манов мед - най-силният мед

Когато около пчелина няма нектарни източници, пчелите събират маната и я преработват в манов мед.

Мановият мед превъзхожда цветните сортове мед по съдържание на сухо вещество и  минерални соли. По-тъмните видове мед са по-богати на минерални вещества. Притежава антибактериално и антипротозойно действие.

Мановият мед е най-силният мед, получава се от маната на немедоносните растения, предимно събирана по иглолистните и широколистните дървета. Този вид мед е тъмен, почти черен на цвят, сладостта му е средна, ароматът е специфичен, според дървото, от което е събирана маната, а кристализацията е много бавна.

Гъст мед, който се препоръчва основно за стимулиране на имунната система, при всякакъв вид респираторни заболявания. Разбира се, може да се хапва и за удоволствие, но лечебните свойства на мановия мед са тези, които го правят така ценен и търсен.

За поръчки, цени и въпроси, не се колебайте да се свържете с нас!

тел. 0885 340 779 – Георги Георгиев - Главен технолог
тел. 0886 033 743 - Теодора Недялкова - Маркетинг и продажби
sales@medhadjiiski.com

Харесайте Мед Холи Ленд Хаджийски и фамилия във Фейсбук   Последвайте Мед Холи Ленд Хаджийски и фамилия в Гугъл +  Последвайте Мед Холи Ленд Хаджийски и фамилия в Туитър