Цветна Фейсбук игра за Цветница!

Спечелете прекрасен мед "Букет" за имения си ден!

Март е прекрасен! Но април ще бъде още по-цветен  и слънчев! Мед се събира основно от цъфтящите растения, затова „Холи ленд“ празнува на красивия празник Цветница! Знаем, че Цветница е...

Dec 28, 2015

Коледен базар на "Фармхопинг"

Ние от "Холи ленд" ЕООД сме изключително щастливи, че бяхме поканени да вземем участие в коледния базар на "Фармхопинг", който се проведе на 12.-13. декември в гостоприемната слънчева зала на betahaus в София.

 

Освен нашите сладки медени бурканчета, колегите-фермери от цялата страна бяха донесли в столицата разнообразни продукти - пресни зеленчуци, вина, хляб и зимнина, дори и живи пъдпъдъци!

Благодарим на "Фармхопинг" за поканата, за страхотната организация и за всичко, което правят, за да направят лесна и бърза връзката между производители и потребители. Благодарим и на всички колеги, които направиха базара шарен, вкусен и незабравим! Благодарим преди всичко на всички посетители на коледния базар, за това, че бяха усмихнати, заинтересовани, задаващи въпроси за пчелите, за меда, за околната среда; за това, че си изтеглиха коледни късмети-рецепти и за това, че са избрали да се хранят здравословно и да се доверят на чистата храна директно от производителите! Благодарим на всички за коледното настроение!

Весели празници и до нови срещи!

 

Theo