Цветна Фейсбук игра за Цветница!

Спечелете прекрасен мед "Букет" за имения си ден!

Март е прекрасен! Но април ще бъде още по-цветен  и слънчев! Мед се събира основно от цъфтящите растения, затова „Холи ленд“ празнува на красивия празник Цветница! Знаем, че Цветница е...

Oct 21, 2015

Защо да изберем мед "Холи Ленд - Хаджийски и фамилия"

Въпреки че повечето хора свързват името на “Хаджийски и фамилия” с мандрата, кашкавала и млечните продукти, от над 6 години семейната компания се занимава и с пчеларство, преработване и продажба на пчелен мед с марка “Холи Ленд”.

Името “Хаджийски и фамилия” е гаранция за качество и натурални продукти

Aко някои приемат медът за даденост, за суровина, която просто отиват и си купуват от големия супермаркет, то за семейната фирма “Холи Ленд – Хаджийски и фамилия” медът е здраве, качество и отговорност, а продуктите, които предлага на пазара, са сертифицирани и с гарантиран произход и съдържание.

Какво отличава пчелния мед “Хаджийски и фамилия” от останалите?

Бихме могли да купим мед от почти всяка къща на село, от сергия на пазара или от познат, но ако държим не само на цената, а и на съдържанието, ще се замислим повече, когато избираме мед. Георги Георгиев, технологът на “Хаджийски и фамилия”, следи за всяка партида мед, която се преработва и бутилира в цеха за мед в с. Громшин. Тя се изследва и може да носи името “липов” или “акациев” мед без потребителите да се съмняват, че купуват нещо друго.

И най-важното –  това, което “Хаджийски и фамилия” предлага, наистина може да се нарече “мед”- натурален, чист, без никакви добавки, винаги добре опакован, защитен от външни влияния и с изрядно маркирани партидни номера и срок на годност.

Какво е важно за “Хаджийски и фамилия” при производството на качествен мед?

Холи Ленд-Хаджийски и фамилия” не само държи на качествените суровини и продукти, а и на квалифицирания персонал, който следи за тяхното приготвяне. Георги Георгиев, главният технолог на фирмата и дългогодишен пчелар, ни разказва за още една важна причина да изберем мед от “Хаджийски и фамилия” – фирмата притежава собствен пчелин от над 600 кошера, за който се грижат Георги и неговите помощници-пчелари. Всеки ден обикалят местата, на които са разположени кошерите, при суша носят на пчелите вода, местят ги, когато пашата се премести, т.е. при цъфтежа на различните растения...

Работата с пчелите никога не свършва, но пък наградата е голяма – сладък кехлибарен мед с невероятни вкусови качества и натурален състав!

Собственият пчелин дава на “Хаджийски и фамилия” възможност да следи качеството на меда още при неговото събиране; собственипт цех за преработка, бутилиране и етикиране на готовите пчелни продукти гарантира контрол на всички етапи от производствения процес. Мрежата за дистрибуция на "Хаджийски и фамилия" със собствен транспорт осигурява надеждните доставки, както и спазването на всички условия за съхранение и транспорт на пчелните продукти.

Theo